ASUNTO- JA KIINTEISTÖKAUPPARIITA

Hometalo

HOMETALO KIINTEISTÖKAUPAN VIRHEENÄ

Hometalo on yleisin syy kiinteistökauppariidoille. Oli kyseessä sitten hometalo tai jokin muu virhe, on erittäin tärkeää kääntyä lakimiehen puoleen heti, kun epäilet jonkin seikan olevan pielessä.

Reklamaatio täytyy tehdä määräajassa virheen havaitsemisesta, ja sen tulee olla sisällöltään tietynlainen. Oikeudenmenetyksiltä voidaan välttyä, kun asia hoidetaan alusta lukien oikein. Virheiden vuoksi asiassa voidaan esittää hinnanalennus-, kaupan purku-, ja tietyissä tilanteissa myös vahingonkorvausvaatimus.

Olen hoitanut hometaloasioita vuodesta 2008, jona aikana olen neuvotellut useita kymmeniä sovintoja niin myyjien kuin ostajien avustajana. Koen riidan voitetuksi silloin, kun asiakkaani saa häntä tyydyttävän sovinnon. Tarvittaessa en kuitenkaan epäröi puolustaa asiakkaani oikeuksia oikeudenkäynnissä.

Palveluuni kuuluu maksuton alkuneuvottelu, jossa kartoitan tilanteen ja toimenpiteiden tarpeen – ota siis yhteyttä, alkuneuvottelu ei velvoita sinua mihinkään.

 

Lue lisää

Asunto- ja kiinteistökauppariidan asianajokustannuksiin on mahdollista saada kotivakuutukseen sisältyvä oikeusturvaetu. Hoidan vakuutusedun hakemisen puolestasi.

Kartoitan mahdollisuutesi valtion tarjoamaan oikeusapuun, ja tarvittaessa oikeusapua voi saada myös kotivakuutuksen omavastuuosuuteen.